Joakim Schröder

Joakim Schröder, född 9 juli 1963 i Täby (Stockholm). Han är känd som Robban i filmen G – som i gemenskap (1983), som han även har varit med och skrivit. Joakim har även varit med och skrivit och regisserat filmen, Ingen kan älska som vi (1988).
Joakim började läsa teologi 1989. Prästvigdes år 2000 och jobbar idag som präst i Svenska kyrkan och tjänstgör även i Stockholms stift. Han jobbar även som personlig assistent. Och så håller han på med att skriva manus.
       Filmografi:
  • 1995 – 30:e november (polis)
  • 1983 – G – som i gemenskap (Robban)
  • 1982 – Zombie (Henke)
  • 1981 – Veckan då Roger dödades (jens)
 
       Manus:
  • Ingen kan älska som vi (regiassistent & klippassistent)
  • On the Loose (1985)
  • G – som i gemenskap (1983)
 

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras.