Harald Lönnbro

Harald Lönnbro, född 21 augusti 1975 i Göteborg. Mest känd som Olle i Astrid Lindgrens, Alla vi barn i Bullerbyn 1986. Men innan Bullerbyn så var han med i kortfilmen Skrotsemester 1979. Harald har fortsatt att vara verksam skådespelare inom film och även ett flertal TV-serier, såsom Upp till kampHem till byn och Lasermannen.
Harald är son till Anders Lönnbro som också är skådis och även regissör. Bl.a. så kan man se dom tillsammans i ”Häktet” 2005.
 
Filmografi:
1990 och framåt – Hem till byn (Thomas Löfgren)
2001 – Röd jul (Bobo – författaren som ung)
2005 – Häktet (John Ahl)
2006 – Att göra en pudel (Henrik)
2007 – Beck – Gamen (Jens Schonbach)
2009 – Vägen hem (Urban Fälth)

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras.